ФЕСТИВАЛЬ «МИСТЕЦТВО СНУ»

Фестиваль «Мистецтво сну» — для шанувальників справжнього відпочинку
Ідеальне спальне місце взимку, навесні, влітку і восени — чи реально це? Адже шалений темп сучасного життя забирає у нас безліч сил і енергії, які необхідно швидко відновлювати, щоб завжди «залишатися в строю». Ми підкажемо вам, як забезпечити здоровий сон і повноцінний відпочинок не тільки собі, а й членам всієї родини незалежно від погоди і пори року за вікном.

Нині дедалі більше людей починає усвідомлювати, що здоров’я і добре самопочуття залежать не тільки від навчання, роботи, життєвих обставин і т.д., але і від того, як людина відпочиває і спить. Адже під час сну відновлюються сили, здійснюється приплив енергії, балансуються життєві сфери. Молоді люди надають перевагу якісному відпочинку, відповідно, прагнучи створити для цього максимально комфортні умови.

ТМ SÖNGER und SÖHNE (укр. «Зонгер унд Зоне») — втілення сучасних технологій і вікових німецьких сімейних традицій у виробництві товарів для відпочинку та здорового сну.
Висока якість сировини, сучасне обладнання, інноваційні технології виробництва, використання натуральних матеріалів — усе це робить ТМ SÖNGER und SÖHNE одним із найбільш популярних брендів. Ексклюзивні матеріали (наприклад, «розумна піна»), натуральні та спеціалізовані наповнювачі (латексна кокосова койра, натуральний перфорований латекс), високоякісна тканина (жакард з ефектом «зима-літо», стрейч із системою Climat Control) — усе це гарантує дотримання високих стандартів у традиціях німецької якості.
ТМ SÖNGER und SÖHNE пропонує:
• матраци (ортопедичні, з різними основами і системами);
• подушки (широкий вибір з різними наповнювачами, в т.ч. ортопедичні);
• ковдри (з різними типами наповнювача і чохлами).
ТМ SÖNGER und SÖHNE високо цінує сімейні традиції, адже історія бренду ґрунтується саме на прагненні створити сімейну ідилію, забезпечити максимальний комфорт у стінах рідного дому.

Минає час, усе змінюється, незмінними залишаються лише цінності бренду SÖNGER und SÖHNE. З турботою про клієнта ТМ SÖNGER und SÖHNE проводить різні акції, ось, наприклад, справжній фестиваль «Мистецтво сну» з 1.09.2018 по 31.10.2018. У цей період кожен може скористатися акційними пропозиціями і придбати товари, в т.ч. матраци з нової колекції ТМ SÖNGER und SÖHNE, з максимальною вигодою. А найголовніше — у вас є можливість поїхати на уїкенд до Німеччини в зоряний SPA-готель, а також отримати в подарунок 2-спальний матрац, подушки і ковдри в комплектах.

У 2018 році бренд пропонує нову колекцію матраців для справжніх цінителів сну.
НОВА КОЛЕКЦІЯ МАТРАЦІВ
SÖNGER und SÖHNE — KOMFORT SERIE
Серія створена в традиціях відомого бренду для сну і відпочинку німецької якості. Ретельність при виборі матеріалів і технологій гарантує максимальний комфорт для цінителів справжнього релаксу, а також тих, хто піклується про своє здоров’я і здоров’я близьких.
SÖNGER und SÖHNE — PERFEKT SERIE
Відчуйте максимальний комфорт, вибравши матраци ТМ SÖNGER und SÖHNE з цієї серії. Особливий підхід до забезпечення комфорту — у кожному виробі. Оптимальне поєднання сучасних матеріалів і технологій для якісного відпочинку та сну вдома.
SÖNGER und SÖHNE — ULTRA-LUXUS SERIE
Використання сучасних технологій і якісних матеріалів — усе для забезпечення ультракомфортного сну і відпочинку. Це новий рівень якості та вишуканого дизайну. Не відмовляйте собі в королівському відпочинку.
Фестиваль проводиться у всіх ТЦ «Епіцентр» та «Нова Лінія».