Що означає поза, у якій Ви спите?

У кожної людини є улюблена поза, у якій вона швидко й комфортно поринає в сон. Хтось спить на спині, хтось на боці, хтось на животі. А чи знали Ви, що поза, у якій Ви спите, може багато чого про Вас розповісти. Цікаво? Читайте далі.

 

Якщо Ви спите на спині, витягнувши руки й ноги. На спині люблять спати врівноважені люди. Вони наділені високою самооцінкою та впевнені у своєму майбутньому. Емоційно стабільні, рідко відчувають внутрішнє занепокоєння. Це дає їм змогу почуватися духовно розкутими.

На правому або лівому боці, підібгавши ноги під себе і згорнувшись калачиком. Ця поза свідчить про наявність у людини проблем. Вона занепокоєна і не впевнена в собі. Така людина схильна до частих хвилювань та паніки без причини.

Поясненням цього може бути те, що вона пережила сильне емоційне потрясіння, що позначилося на її емоційному стані. У дечому така людина схожа на дитину: надто вразлива, не самостійна, не пристосована до дорослого життя.

На животі. У такій позі сплять впевнені у собі, цілеспрямовані люди. Це сильні особистості, у яких чудово розвинені лідерські якості. Така людина звикла брати на себе відповідальність, допомагає іншим. Сама звикла добиватися всього у житті, не покладаючись на когось.

На боці, обіймаючи подушку чи ковдру. Сплять у такій позі зазвичай самотні люди. Навіть якщо вони й мають родину та друзів, почуваються самотніми і не реалізованими у цьому житті. Такі люди потребують турботи й захисту, яких їм так бракує.

 

Ну що, впізнали себе чи другу половинку? Тепер Ви можете краще зрозуміти людську особистість і зробити певні висновки. Проте хай там як не було, пам’ятайте, що головне — не в якій позі Ви засинаєте, а як добре спите та з яким настроєм прокидаєтесь вранці! Хай Ваші ранки будуть щасливими та бадьорими, адже це початок успішних та продуктивних днів!