НОВИНКИ! Безпружинний матрац – сон без напруження для вас

    Весна — період оновлення та відновлення життєвих сил. Не секрет, що найкраще і найшвидше сили відновлюються під час сну. Щоб відпочинок був повноцінним, комфортним, а головне — здоровим, ТМ Sönger und Sönger пропонує ідеальне рішення для Вашого сну — новинки-моделі матраців Blumig та Sonnig. 

    Матрац BLUMIG створить комфортну основу для спокійного і якісного розслаблення всього організму. Він забезпечить анатомічне і природнє положення тіла, а стійкість до навантаження та міцність зроблять матрац BLUMIG незамінним атрибутом для якісного відпочинку.
   Матрац має середній ступінь жорсткості завдяки щільному наповнювачу — гіпоалергенному пінополіуретану Aero Foam. Ортопедичний ефект піни допомагає рівномірно розподілити навантаження на поверхні, щоб тіло перебувало в анатомічно правильних умовах, зокрема щоб хребет був у природньому положенні, а всі м’язи та суглоби — розслаблені. Головні переваги матеріалу — висока зносостійкість та опір до статичних і динамічних навантажень.
Виріб має невелику висоту 17 см і вирізняється якісними експлуатаційними характеристиками.
      Це двостороння модель середньої жорсткості, розрахована на навантаження 140 кг. Обшито матрац міцною турецькою тканиною.
Soft Foam — пінополіуретановий матеріал, використаний для глибокого стебнування, що створює чудовий анатомічний ефект, а шар синтепону додає м’якості та відчуття «перинистості». До того ж забезпечується оптимальний рівень вентиляції, тож Ваш матрац матиме приємний запах, як новенький.
Для поєднання шарів використовується безпечна технологія Hot melt. Поверхня має приємну хвилясту структуру. Тож можете порелаксувати і заодно «помасажуватися» із задоволенням.
    Приємним бонусом до чудової покупки стане зручна упаковка — для комфортного перенесення великих розмірів матрац складено удвічі та компактно упаковано. Тож це вдалий варіант як для себе, так і для подарунка рідним, близьким чи друзям.

Мегакомфортний ортопедичний безпружинний матрац SONNIG  — чудовий вибір для любителів комфортного та якісного сну.
Складається з кількох шарів різного за призначенням матеріалу, завдяки чому створюються п’ять зон жорсткості.
В основі матраца — пінополіуретанова піна середньої жорсткості Aero Foam, яка має збільшений термін служби та підвищені експлуатаційні характеристики.
    Піна Soft Foam, яка чудово пропускає повітря, слугує вентиляцією для матраца – це запорука того, що в ньому не накопичуватиметься волога, а отже, з часом не з’явиться неприємний запах.
     З одного боку матраца використано піну з ефектом пам’яті Visco Memory, що запобігає травматичним навантаженням на хребет, суглоби та м’язи. Коли встаєш з ліжка — матрац вирівнюється менш ніж за 30 секунд.
    З іншого боку матраца використано пористий латекс, що добре пропускає повітря. Матеріал відомий своєю гігієнічністю та екологічністю. Цей шар характеризується анатомічним ефектом. Еластичний латекс повторює контури тіла, м’яко його підтримуючи. Розслаблює м’язи та суглоби. Ніжний наповнювач не тисне на внутрішні органи та не порушує кровообіг, матеріал має пористу структуру. Під впливом тепла та ваги людини легко набуває форму тіла, повторює його контури.
Сік гевеї, з якої робиться латекс, є природним антисептиком, тому будь-які патогенні мікроорганізми не здатні в ньому жити. У матеріалі не можуть розмножуватися пилові кліщі, утворюватися цвіль або грибок.
Усі шари скріплені між собою термоклеєм. Його розплавляють у спеціальній ємності, а потім під тиском подають у промисловий пістолет, який рівномірно розпорошує клей у вигляді павутини. Завдяки цьому шари рівномірно та міцно з’єднуються між собою. Матрац у процесі використання не розповзається. Клей екологічний, не має запаху і безпечний для вашого здоров’я.
Товар має всі сертифікати якості та гарантію.

Обирайте і купуйте — спіть на здоров’я та від життя кайфуйте!
Хай Ваш сон буде здоровим і комфортним! Ми все для цього робимо!